Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Parketta színezés, pácolást bármilyen színre kérésre teljesítünk.
Laminált padlók fektetése, svédpadlók leragasztása, színezése pácolása lakkozása, vagy olajozása a kívánt színre Önnek!
Öreg, régi parkettából kihozzuk amit lehet, ez egy régi sötét, hézagos parketta volt. Átrakva, felújítva, a lakás dísze lett.
Új tölgy parketta átszínezve, lakkozás előtti állapotban.
Fonott kockabetétes parketta, a megrendelő terve szerint készítve!

Üdvözlöm!

djKedves látogató! Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára. Célom,a hasznos információ átadása, az hogy kellő felkészüléssel kezdhessen hozzá, álmai megvalósításához. Remélem hozzá segítem a munkámmal. Kérem figyelmesen olvasson el minden információt. További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal. MI valóban életre keltjük a fát. Olvasson el a weblapon minél több információt, hogy tanuljon, és fordítsa a saját maga hasznára. Egy dologban biztos lehet, ha megbízást kapunk egy munkára, azt szívvel lélekkel teljesítjük.

Telefon: 06 20 444-7295

e-mail: szentesanyi@gmail.com

Get Adobe Flash player

Tornatermek felújítása

 
 
Specialitásaink közé tartozik a tornatermek parkettáinak felújítása. Erősségünk ebben a munkában az 5 rétegű lakkozás, amely csak kivitelezésében tér el az átlagtól, árban viszont nem. Cégünk, iskoláknak, óvodáknak jelentős kedvezményt biztosít. A másik fontos szempont, hogy az 5 rétegű lakkozásból két réteg hidegkötésű műgyantából áll, amely maximális tartósságot, biztosít. A pályavonalak visszafestésében komoly speciális céggel vagyunk kapcsolatban, aki minden szabványban megfelelő tudással információval rendelkezik. Korszerű technikájával, festékanyagával hozzájárul sikereinkhez. Csak kizárólag 2K lakkokkal dolgozunk amely kopásállóság 10-es skáláján az előkelő 10-es értéket képvisel. Szinkronban a vonalfestőkkel olyan síma felületet biztosítunk, hogy maga a vonalfestés technikája könnyen kivitelezhető. 
Meglepően rövid határidővel dolgozunk, amellett a minőség a fő irányvonal. Több csiszológépgarnitúrával rendelkezünk, amely gyorsaságunkat segíti.
Polírozó technikánkal megfelelően előkészített parkettán szebben adja vissza a fa eredeti szépségét! 
 A pályavonalak a parketta lakkok 3. rétege után kerül felfestésre. A további két réteg biztosítja a vonalak tartósságát kopás ellen.
 
___________________________________________________ 
 
 
A fent leírtak a pályvonalak festésétől eltekintve Iskolák tantermeire, közintézményekre ugyanúgy vonatkoznak! 
 
   Tornaterem parketta felújítása  
     
 tornaterem parketta csiszolás  Tornaterem parketta csiszolás