Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Parketta színezés, pácolást bármilyen színre kérésre teljesítünk.
Laminált padlók fektetése, svédpadlók leragasztása, színezése pácolása lakkozása, vagy olajozása a kívánt színre Önnek!
Öreg, régi parkettából kihozzuk amit lehet, ez egy régi sötét, hézagos parketta volt. Átrakva, felújítva, a lakás dísze lett.
Új tölgy parketta átszínezve, lakkozás előtti állapotban.
Fonott kockabetétes parketta, a megrendelő terve szerint készítve!

Üdvözlöm!

djKedves látogató! Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára. Célom,a hasznos információ átadása, az hogy kellő felkészüléssel kezdhessen hozzá, álmai megvalósításához. Remélem hozzá segítem a munkámmal. Kérem figyelmesen olvasson el minden információt. További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal. MI valóban életre keltjük a fát. Olvasson el a weblapon minél több információt, hogy tanuljon, és fordítsa a saját maga hasznára. Egy dologban biztos lehet, ha megbízást kapunk egy munkára, azt szívvel lélekkel teljesítjük.

Telefon: 06 20 444-7295

e-mail: szentesanyi@gmail.com

Get Adobe Flash player

Mennyi időbe kerül a parketta csiszolás ?

  

Egy parkettacsiszolás, lakkozás négy rétegben, egy szobától kb. úgy 35-45 m2 mennyiségig egy nap alatt elkészül készre. Kevesebb is a por, mint azt sokan gondolják. A mai modern gépek, amelyek időszakosan szervízeltek, valamint anyagok, amelyek nagyon sokat változtak napjainkig, lehetővé teszik ezt a hihetetlen időt. Számtalanszor tapasztaltam, meglepett arcokat, mert azt hitték, hogy az adott munka, eltart legalább  dupla, vagy háromszoros ideig. Pontosan ezért kezdtek bele nehezen a felújításba.

El kell oszlatnom ezt a tévhitet. Nem kell félni. Főleg ennek akkor van jelentősége, amikor lakott a lakás. Az ember nehezen viseli a "széjjelséget", szeret visszatérni a régi kerékvágásba. Ez érthető. Szóval láttam éppen elég meglepődő arcokat, még akkor is amikor ott ült a tulajdonos a kis "sámlin", a másik szobából nézte a fejleményeket. Egy szoba parkettacsiszolás, reggel elkezdjük, és délutánra estefelé adom vissza a lakáskulcsot.

Vannak olyan lakkok, alapozók, műgyanta alapozók, amelyek garantálják a minőséget, és mellette lerövidítik a munka időtartalmát. Ráadásul nálam minden gépiesítve van, szegélyléc pneumetikus szögbelövéséig bezárólag minden. Kinek ne tetszene? Szerintem nincs senki olyan. A műgyanta alapozás, amely mozgós parketta esetében a legjobb "kezelést"  jelenti, 20 percenként köt, mivel kétkomponensű, az azt követő lakkok is ilyen paraméterekkel bírnak.   Így már nem meglepő a gyorsaság igaz? A vízbázisú lakkokat nem kultiváltam, de itt is tapasztaltam áttörést, keménységben tartósságban csak a kiválasztásuknál kell odafigyelni. 

Ezzel csak azért írom le, mert ha valaki tanácstalan, és nehezen szánja rá magát a csiszolásra, akkor tudja mennyi idejét rabolom el. Valamint könnyebb legyen beilleszteni egy nagyobb lakásfelújítás menetrendje közé. Sohasem hallgassunk  a szomszédra, vagy a sarki zöldségesre.

Kérdezzen engem.