Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Parketta színezés, pácolást bármilyen színre kérésre teljesítünk.
Laminált padlók fektetése, svédpadlók leragasztása, színezése pácolása lakkozása, vagy olajozása a kívánt színre Önnek!
Öreg, régi parkettából kihozzuk amit lehet, ez egy régi sötét, hézagos parketta volt. Átrakva, felújítva, a lakás dísze lett.
Új tölgy parketta átszínezve, lakkozás előtti állapotban.
Fonott kockabetétes parketta, a megrendelő terve szerint készítve!

Üdvözlöm!

djKedves látogató! Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára. Célom,a hasznos információ átadása, az hogy kellő felkészüléssel kezdhessen hozzá, álmai megvalósításához. Remélem hozzá segítem a munkámmal. Kérem figyelmesen olvasson el minden információt. További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal. MI valóban életre keltjük a fát. Olvasson el a weblapon minél több információt, hogy tanuljon, és fordítsa a saját maga hasznára. Egy dologban biztos lehet, ha megbízást kapunk egy munkára, azt szívvel lélekkel teljesítjük.

Telefon: 06 20 444-7295

e-mail: szentesanyi@gmail.com

Get Adobe Flash player

Kedves látogató!!

   Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára.   Célom,a hasznos információ átadása,  az hogy  kellő felkészüléssel kezdhessen hozzá, álmai megvalósításához. Remélem hozzá segítem a munkámmal.  Kérem figyelmesen olvasson el minden információt.  További  kérdéseivel  forduljon hozzám bizalommal. MI valóban életre keltjük a fát. Olvasson el a  weblapon minél több információt, hogy tanuljon, és fordítsa  a saját maga hasznára.  Egy dologban biztos lehet, ha megbízást kapunk egy munkára, azt szívvel lélekkel teljesítjük. Ennek bizonysága, hogy 2015.-ben elnyertük a "Megbízható cég"  kategóriát a megrendelőink visszajelzései alapján. 

Fontos információ!

Ezt a weblapot ennek minden betűjét magam hoztam létre, a saját elképzelésem szerint. Felhasználó barát,  segít önnek, mert betekintést biztosít a szakmába, hogy Ön kedves megrendelő némileg tájékozott legyen, ha lenne kérdése megválaszolom előre, ha figyelmesen elolvas mindent. Nem ez a szokványos, de én így tartom jónak! Betekintést adok a privát életembe is, hogy tudja kit enged be a lakásába. És most következik a lényeg! Sokan kollégák ,cégek, másolták a  weboldalamat, annak tartalmát, amíg fel nem szólítottam őket. Ha véletlen találkozik ilyen tartalommal megköszönöm ha visszajelez felém. Kivételt képez a www.parkettas.hu weboldalam, ami ennek a weboldalnak az ikertestvére, az én tulajdonom. Köszönöm, hogy elolvasta!