Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Parketta színezés, pácolást bármilyen színre kérésre teljesítünk.
Laminált padlók fektetése, svédpadlók leragasztása, színezése pácolása lakkozása, vagy olajozása a kívánt színre Önnek!
Öreg, régi parkettából kihozzuk amit lehet, ez egy régi sötét, hézagos parketta volt. Átrakva, felújítva, a lakás dísze lett.
Új tölgy parketta átszínezve, lakkozás előtti állapotban.
Fonott kockabetétes parketta, a megrendelő terve szerint készítve!

Üdvözlöm!

djKedves látogató! Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára. Célom,a hasznos információ átadása, az hogy kellő felkészüléssel kezdhessen hozzá, álmai megvalósításához. Remélem hozzá segítem a munkámmal. Kérem figyelmesen olvasson el minden információt. További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal. MI valóban életre keltjük a fát. Olvasson el a weblapon minél több információt, hogy tanuljon, és fordítsa a saját maga hasznára. Egy dologban biztos lehet, ha megbízást kapunk egy munkára, azt szívvel lélekkel teljesítjük.

Telefon: 06 20 444-7295

e-mail: szentesanyi@gmail.com

Get Adobe Flash player

Üdvözlöm! Köszönöm, hogy megtisztelt a látogatásával!

40 éve a szakmában!


Az információs weblapom célja:

Hogy Ön kedves megrendelő, minél több információt tudhasson meg rólam, szakmailag, mint emberileg, hogy mire az első találkozás megtörténik már nem teljesen úgy találkozunk, mint két idegen. Ez a mai világban, nem egy utolsó szempont.    

Szente Sándor vagyok,

 1975.  óta vagyok a szakmában, folyamatosan mivel szeretem csinálni. Szeretem ha szép munkát adhatok ki a kezemből és ez mások megelégedettségét váltja ki. Az Országos Szakipari Vállalatnál tanultam ki a szakmát, azon szerencsések közé tartozom akinek egy lelkiismeretes szakoktató "jutott" aki minden porcikájával azon szorgoskodott, hogy miként tudná átadni tudását a jövő szakembereinek.

Meg is említeném a nevét: Somogyi József az Országos Szakipari Vállalat (O.SZ.V.) oktatója.

Arra törekedtem, hogy korszerű gépekkel szereljem fel magam, ami a könnyebb, és szép munkavégzést teszi lehetővé, mellette csiszolás közben ne poroljam össze a falat. Nem esett mindez nehezen számomra, mert szeretek szerszámra költeni pénzt.

Hála Istennek, és magamnak elértem a munkámmal azt, hogy minden évszakban mindig van munkám, ez annak is tulajdonítható, hogy a megelégedett, ügyfeleim kézről kézre adják a névkártyámat, ami egy kis büszkeséggel tölt el. Szeretem a kihívásokat, olyan még nem fordult elő velem hogy valamit nem tudtam megoldani, nem ismerek lehetetlent. 

Áraim közepes szinten mozognak, nem tartozom a legolcsóbb mesterek közé. 

Ennek  az az oka, hogy    nem építek be olcsó, gyenge minőségű anyagokat, (ragasztókat, lakkokat, aljzatkiegyenlítőket) hogy a legolcsóbbnak tűnhessek fel. De erre a kérdésre  a főoldalon, az "alkalmazott anyagok" oldalon még bővebben kitérek. Ha valakinek a "legolcsóbb mesterre" volna szüksége, és megelégszik a gyengébb minőségű segédanyagokkal is, akkor rossz helyen keresgél. 

Nálam elsődleges szempont a minőség, és a tartósság.

Szívesen fogadok visszajelzéseket , email-be, vagy telefonon. Ha csak szakmai tanácsot szeretnének kérni, nyugodtan keressenek, segítek.
 

Sport

 

           

 

        

         Szabadidőmben sportolok, hogy a hétköznapok "fáradalmait" kipihenhessem, ez pedig a vadászíjász versenyek, amit  nagyon szeretek. A Magyar Íjász Szövetség leigazolt versenyzője  vagyok, részvettem a 2003. - év,  Negyedik. vadászíjász Európa Bajnokságon, valamint  környező országokban járunk nemzetközi versenyekre,  Európa  Bajnokságra,és kupákra.

Nagyon kellemes erdőket járunk, nagyszerű versenyeken veszünk részt, csodálatos emberekkel, barátokkal ismerkedünk meg, és mellette, hozunk haza egy két kupát, érmet, sok élményt, aztán testileg, lelkileg kipihenve kezdjük a munkát. Az állatokkal humánusak vagyunk, mert műanyagból vannak a 3D-s célok.

 

Ha egy kicsit is kíváncsi a vadászíjászatra, erre a mostanság feljövőben lévő sportágra, akkor bátran klikkeljen a lap alján a linkre. Aki szereti a humort, annak ajánlom az " íjászhumor" alatt található saját  írásaimat, fényképes illusztrációval. (rosszkedvű embereknek kötelező olvasmány!)