Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Parketta színezés, pácolást bármilyen színre kérésre teljesítünk.
Laminált padlók fektetése, svédpadlók leragasztása, színezése pácolása lakkozása, vagy olajozása a kívánt színre Önnek!
Öreg, régi parkettából kihozzuk amit lehet, ez egy régi sötét, hézagos parketta volt. Átrakva, felújítva, a lakás dísze lett.
Új tölgy parketta átszínezve, lakkozás előtti állapotban.
Fonott kockabetétes parketta, a megrendelő terve szerint készítve!

Üdvözlöm!

djKedves látogató! Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára. Célom,a hasznos információ átadása, az hogy kellő felkészüléssel kezdhessen hozzá, álmai megvalósításához. Remélem hozzá segítem a munkámmal. Kérem figyelmesen olvasson el minden információt. További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal. MI valóban életre keltjük a fát. Olvasson el a weblapon minél több információt, hogy tanuljon, és fordítsa a saját maga hasznára. Egy dologban biztos lehet, ha megbízást kapunk egy munkára, azt szívvel lélekkel teljesítjük.

Telefon: 06 20 444-7295

e-mail: szentesanyi@gmail.com

Get Adobe Flash player

Kérjen árajánlatot

Ha valamelyest elnyertem bizalmát kérjen árajánlatot bátran, keressen meg akár emailben, vagy telefonon, írja le milyen munkára lenne szüksége, és én elkészítem a kért árajánlatot. Ha összetettebb a munka,és helyszíni szemlét kíván, akkor legyen benne a levelében a lakás címe, az Ön mobil, vagy vonalas telefonszáma, és néhány mondatban arról, hogy milyen munkálatok szükségesek. Visszahívom és egyeztetünk. Jelezze, ha parketta mintát szeretne megtekinteni tőlem, mert akkor azt is viszek magammal. Az árlistámból, egy "egyszerű" csiszolás, lakkozás árajánlatot Ön is össze tud állítani, csak a lakkok minősége fajtája képezi a külömbséget. De lesz egy olyan aloldal is a weblapomon, amely segít összeállítani, saját magának, egy árajánlatot. Ez még szerkesztés alatt.

Árajánlat kérés telefonon: 06 20 444-7295

Árajánlat kérés e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Javaslat:

Amikor először beszélek valakivel, mindig azt javaslom, hogy ha küld nekem emailt, akkor a levél tartalmazzon egy mobil, vagy vezetékes telefonszámot amelyen elérhetem, időpont egyeztetés céljából, valamint legyen benne a lakás címe, ahol a munkát kell végezni. Pár mondatban utaljon az előzetes telefon beszélgetésünk tartalmára. ( az Ígért találkozó, szemle, időpontja, a várható munka megnevezése.) Ez nagyban megkönnyíti a beazonosítást, és a kinyomtatott e-maillel a kezemben, keresem fel.